Horeca in Zwolle

Café Restaurant de Belgische Keizer

Of even naar de Belg (zo wordt de Belgische Keizer in de volksmond genoemd) om lekker te genieten van het belgisch eten en de heerlijke Bieren.

Lees meer over Café Restaurant de Belgische Keizer

Café Restaurant de Belgische Keizer
  • Melkmarkt 58, 8011 ME Zwolle, Zwolle

Kletsen & Proeven

Kletsen & Proeven is een sfeervolle bar & bistro midden in het centrum van Zwolle. De plek bij uitstek voor een gezellige borrel en of heerlijk diner.

Lees meer over Kletsen & Proeven

Kletsen & Proeven
  • Melkmarkt 52, 8011 ME Zwolle, Zwolle

Bistro de Zoete Inval

Bij Bistro de Zoete Inval kun je terecht voor heerlijke proeverijtjes, waarbij je uit de volledige kaart onbeperkt gerechten kunt kiezen voor een vaste prijs. Zo ervaar je een avond dineren in een geheel ongedwongen huiselijke sfeer. Naast allerlei heerlijke vlees- en visgerechten, zijn er ook vegetarische maaltijden en zelfs tapasgerechten te bestellen. Een andere leuke actie is die van de early-bird. Hierbij krijg je korting wanneer je tussen 17:00 en 19:30 uur komt eten in het restaurant. Bistro de Zoete Inval bevindt zich aan de rand van de binnenstad in Zwolle.

Lees meer over Bistro de Zoete Inval

Bistro de Zoete Inval

Café de Gezelligheid

Aan het Gasthuisplein, recht tegenover de bioscoop kun je ons sinds april 2005 vinden. Dit bruine café wordt met veel plezier gerund door Jos en Hilde Piening. Het pand waarin het Cafe is gevestigd is een monumentaal pand en en werd gebouwd in de 17e eeuw.Dus voor de toevallige passant als wel voor de bedrijfsborrel of gewoon even met een stel vrienden, er is voor iedereen wel een mogelijkheidElk café claimt namelijk GEZELLIG te zijn, maar wij zijn de GEZELLIGHEID!!!!

Lees meer over Café de Gezelligheid

Café de Gezelligheid

Schuttelaar Wijnen

Schuttelaar is gespecialiseerd in bijzondere Wijnen, Chocolade en Geschenken. Ons bedrijf bestaat al sinds 1875 en heeft een historie van ruim 140 jaar waarbij het bedrijf nog steeds 100% een familiebedrijf is.Honderden soorten wijn hebben wij in ons assortiment. Niet het volledige assortiment staat in onze webshop en dus is een bezoek aan onze winkel in Zwolle meer dan de moeite waard. U treft in onze winkel altijd een groot assortiment met vele tientallen '' open wijnen '' aan, van huiswijn tot Grand Cru. Deze wijnen kunnen allemaal door u worden geproefd uit onze moderne wine dispencers van By The Glass waarin de wijnen voor langere tijd goed blijven. Indien u de wijnen wilt proeven krijgt u informatie over elke wijn middels flatscreens welke u boven de winedispencers...

Lees meer over Schuttelaar Wijnen

Schuttelaar Wijnen