Girbe Buist

buistg@ziggo.nl
Girbe Buist

Girbe Buist is eigenaar van bureau Buistbelevingsprojecten is in 1981 als historicus afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna werkte hij een aantal jaren in de volwasseneneducatie (onder meer Open Universiteit)

In 1986 is hij gaan werken bij de Stichting Kunst & Cultuur Overijssel. Als adviseur musea en erfgoed adviseerde hij alle Overijsselse musea op de volgende gebieden: bedrijfsvoering, marketing, publiek/presentatie , behoud en registratie/documentatie. Daarnaast is hij projectleider van diverse cultuurtoeristische projecten.

Wandelingen met Girbe Buist

Bekijk Wichelwandeling Zwolle

De wichelwandeling is een spannende en onthullende wandeling door de historische binnenstad van Zwolle. Tevens leer je om te gaan met de wichelroede.Het is een originele verrassing voor familie, vrienden, gasten en collega’s.Zwolle kent vele spannende plekken en boeiende legenden.Tijdens deze wandeling maak je onder meer kennis met het wolfskind van zwolle, het geheim van thomas a Kempis, drakenlijnen, je levensboom, spraakmakende moorden en rxecuties, de verborgen boodschap van getallen en kleuren en de zwarte dood.Dokter Avicenna laat je verborgen plekken van Zwolle ontdekken en hun interessante verhalen horen.De wichelwandeling voert je langs hoogtepunten van de Zwolse binnenstad en is een ervaring vol legenden, anekdotes en verrassende locaties. Ook krijg je gedurende de wandeling een korte workshop over de wichelroede.Verzamelen achter de Fundatie. De wandeling duurt ongeveer 2...

Lees meer over Wichelwandeling Zwolle

Girbe Buist